Koman Vladimir Diósgyőrött születne újjá

Az Észak-Magyarország lap értesülése szerint Koman Vladimir Miskolcon tartózkodik, s a napokban várhatóan szerződést köt a Diósgyőr labdarúgócsapatával.

NM
2015. 02. 03. 23:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 25 éves, 36-szoros válogatott labdarúgónak a nyár óta, amikor az orosz FK Krasznodar átadólistára tette, nincsen csapata. Szeptemberben már hírbe hozták a DVTK-val, akkor meghiúsult az üzlet.

Koman az ősszel az MTK-val edzett együtt, ám nem igazolt a kék-fehérekhez (s máshová sem). Most úgy tűnik, mégis Diósgyőrött köthet ki.

Miskolci értesülések szerint látták a borsodi megyeszékhelyen, mi több, az is kiszivárgott, hogy napokon belül megállapodhat a Diósgyőrrel.

S hogy mi változott szeptember óta? Egyrészt valószínűleg Koman engedett az igényeiből, másrészt a DVTK a napokban eladta két legértékesebb, válogatott játékosát, Elek Ákost és Kádár Tamást. A klubnak tehát szüksége van új emberekre, különösen egy vérbeli irányítóra, aki fazont tud adni a csapatnak, s ami legalább ilyen fontos: a klubnak pénze is van.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.