Megroppant veretlen bunyósunk kihívójának gerince

Szellő Imre külföldivel bokszol szülővárosában.

Ch. G. A.
2015. 02. 26. 17:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aki ismeri a Ferobox Event ökölvívóját, az tudja, hogy ha a nyírségi származású bunyós lemond egy mérkőzést, annak igazán nyomós oka van, hiszen a kérlelhetetlen stílusú Bozai nemcsak az ellenfeleknek, de magának sem ad kegyelmet. Most viszont tényleg „padlóra került” a cirkálósúlyú.

„Kesztyűzés közben egy szerencsétlen, a csigolyámon eltaláló ütés miatt padlóra kerültem, és be kell vallanom, nagyon megijedtem, hogy örökre elveszíthetem az én legkedvesebb játszóteremet, a bokszringet” – fogalmazott Bozai. „Szerencsére az ijedtség nagyobb volt, mint a baj, mivel hamarosan ismét edzhetek, küzdhetek tovább. Viszont napokig a feleségem öltöztetett.”

Természetesen ilyen előzmények után Bozai nem vállalhatta a küzdelmet. „Elnézést kérek Szellő Imrétől, aki sportszerűen vállalta a visszavágót, valamint a közönségtől is. Ugyanakkor az álmaimról nem mondok le, és bízom benne, hogy a mérkőzés egy későbbi időpontban létrejöhet.”

Szellő Imre is szomorúan vette tudomásul, hogy egyelőre nem jön létre a visszavágó közte és Bozai Gyula között, de reméli, riválisa gyorsan meggyógyul és ismét megküzdhetnek.

A Ferobox Event vezetése a hét eleje óta dolgozik Bozai pótlásán, és az új ellenfél hamarosan bejelentésre kerülhet – az már biztos, hogy Szellő Imre (4-0) külföldi riválissal nézhet farkasszemet a ceglédi sportcsarnokban.

A március 14-i Ferobox-gálát az MTVA átalakításai miatt a Duna TV sugározza élőben. A ceglédi Gál József Sportcsarnokban megrendezése kerülő eseményen a feltörekvő félnehézsúlyú Baranyi Richárd (9-0), a pehelysúlyú Laki Róbert (7-0), a nehézsúlyú Bogdán Zsolt (8-0) és a kispehelysúlyú WBO Európa-bajnok Bedák Zsolt (23-1) is kötelek közé lép.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.