Michael Jordan feltámadt a Gardenben

Stephen Curry pedig elfelejtett hibázni.

Ch. Gáll András
2015. 02. 15. 6:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 19 éves srác a Minnesota Timberwolves csapatából nyerte a zsákolóversenyt az NBA All-Star gála szombati napján a Madison Square Gardenben. A 195 centis Zach LaVine magabiztosan söpörte le a konkurenciát, ha megnézitek a videót, megértitek, miért. Első zsákolásánál Michael Jordan előtt tisztelgett 23-as számú mezével.

LaVine a döntőben az orlandói Victor Oladipót győzte le fölényesen. Legutóbb 21 éve nyert zsákolóbajnokságot minneapolisi kosaras, Isaiah Rider személyében.

A tripladobóknál a két oaklandi éleslövész, Stephen Curry és Klay Thompson volt a favorit, no meg a veterán Kyle Korver Atlantából. A hármas döntőbe a Splash Brothers (Curry és Thompson) mellett a clevelandi Kyrie Irving, a tavalyi All-Star meccs és a 2014-es világbajnokság MVP-je jutott be, de ott már Currynek nem volt ellenfele: egy ponton 13 dobást értékesített zsinórban!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.