Prostinak tartja magát Tyson egykori kiütője

Danny Williams, a brit profi boksz nehézsúlyának egykori Brixtoni Bombázója ritka őszinte vallomást tett.

Deák Zsigmond
2015. 02. 02. 11:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legutóbb december 29-én, Budapesten húzott kesztyűt a korábban szebb napokat is megélt 41 éves Danny Williams.

Bogdán „Golyó” Zsolt legyőzöttje már nem a teljesítményéből, hanem inkább a tíz évvel ezelőtt megszerzett hírnevéből él.

Mike Tyson tíz és fél évvel ezelőtti kiütője, Vitalij Klicsko világbajnoki kihívója nemrég megkapó őszinteséggel mondta: „Remélem, nem kell többet bunyóznom. Dolgozom valamin, ami remélhetőleg bejön majd. Már évekkel ezelőtt vissza kellett volna vonulnom, de a két lányom magániskolában tanul és rengetegbe kerül, hogy bent is tartsam őket. Csak a bokszból tudom ezt finanszírozni. Boksz?! Inkább csak égetem magam. Olyan vagyok, mint egy prosti. Eljárok külföldre, ahol még megveszik a nevemet, de ez a Danny Williams már rég nem az a Williams. Danny Williams régen nem létezik már. Annak idején mindenhol felismertek, még Amerikában is. Angliában nem tudtam egy métert menni anélkül, hogy le ne szólítottak volna. Hihetetlen érzés volt, nagyon élveztem. Még mindig nem tudom elhinni, hogy legyőztem Tysont.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.