Szerbeket vertek Nagy Lászlóék

Az MKB-MVM Veszprém a SEHA Ligában, míg a Győri Audi ETO KC a magyar bajnokságban maradt százszázalékos.

TK
2015. 02. 04. 19:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Veszprém hazai pályán simán nyert a Kragujevac ellen, így 13 forduló után is százszázalékos a férfi kézilabda-SEHA-ligában. A magyar csapat már az első félidőben tekintélyes előnyt szerzett, a különbség a lefújásig nemcsak megmaradt, de egy góllal nőtt is a két csapat között.

Eredmény:
MKB-MVM Veszprém – Radnicki Kragujevac (szerb) 40-24 (24-9)

Bár a szünetben még hatgólos hátrányban volt, végül 25-25-ös döntetlent ért el a Csurgó otthonában a Gyöngyös a férfi kézilabda NB I. szerdai játéknapján.

Eredmények:
Csurgó – B.Braun Gyöngyös 25-25 (15-9)
Balatonfüred – Cegléd 35-21 (15-11)

A címvédő Győr a Fehérvár vendégeként, a Siófok pedig otthon a Békéscsaba ellen nyert nyolcgólos különbséggel. Az Érd hiába vezetett öt góllal a szünetben, végül egy találattal kikapott Dunaújvásorban a női kézilabda NB I. szerdai játéknapján.

Eredmények:
Fehérvár KC – Győri Audi ETO KC 19-27 (11-14)
Siófok-Galérius Fürdő – EUbility Group-Békéscsaba 38-26 (21-15)
Dunaújvárosi Kohász KA – Érd 23-22 (10-15)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.