Visszatámadás határon túlról

A Brassó és az Érsekújvár jutott be a legjobb négy közé a jégkorong Mol-ligában a Miskolc és a Dunaújváros mellé. Az elődöntő kedden kezdődik Miskolc–Brassó, Dunaújváros–Érsekújvár párosításban.

NM
2015. 02. 14. 20:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Debrecen talpra állt a pénteki sokkból, amikor 5-0-s, már-már megalázó vereséget szenvedett Brassóban. A szombati meccs sokáig szorosan alakult, 1-1-nél, 2-2-nél és 3-3-nál is döntetlen volt az állás, a második harmad végén az erdélyi csapat egy percen belül ütött két gólt, amivel eldöntötte a találkozót, maradt 5-3 a végeredmény.

A másik ágon mintha nem ugyanaz a két csapat korcsolyázott volna ki, A pénteki 1-3-hoz képest az Érsekújvár 5-1-re kiütötte az Újpestet, s a másik határon túli csapathoz hasonlóan 2-1-re megnyerte a párharcot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.