Belehalt sérüléseibe a 37 éves Justin Wilson

Az autóversenyző vasárnap szenvedett súlyos fejsérülést Pennsylvaniában, a poconói futamon.

MTI
2015. 08. 25. 6:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 37 éves autóversenyző vasárnap szenvedett balesetet a pennsylvaniai, poconói futamon, amely az amerikai sorozat utolsó előtti versenye volt. A futam vége felé a legelöl haladó amerikai Sage Karam gépkocsija a pálya külső korlátjának ütközött, és a róla leszakadó roncsdarab Wilsont sisakját találta el. Wilson autója a pálya belső falába futott. A eszméletlen brit pilótát súlyos fejsérüléssel helikopterrel szállították kórházba, az orvosok egy napon át küzdöttek az életéért.

Justin Wilson hétszer nyert Indycar-futamot. Mielőtt elkezdte a versenyzést az Egyesült Államokban népszerű Indycarban, a 2003-as szezonban indult Formula 1-futamokon is, először a Minardi, majd a Jaguar csapatában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.