Botrány: Hosszút nem akarták beengedni az uszodába

Technikai probléma akadt a bejáratnál, férje, Shane Tusup leordította a biztonságiak fejét.

2015. 08. 07. 9:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hosszú Katinka 2:07.17-es idejével az első helyen jutott az esti középdöntőbe, de odáig is el kellett jutni. Hosszút valami rejtélyes oknál fogva nem akarták beengedni a versenyzői bejáratnál. Iron Lady felemelte a telefonját, feltárcsázta Kiss László szövetségi kapitányt, ugyanis egy technikai probléma miatt nem akarták beengedni az uszodába. A bejáratnál a szokásos zöld helyett a piros lámpa világított, Hosszú érvelése nem hatotta meg a biztonságiakat (megnyerte a 200 vegyest), a férje Shane Tusup kisebb botrányt csinált, valahogy aztán átvergődött a bejáraton, és úszott...

„Jól esett, és még van bennem tartalék. A döntőben Egerszegi Krisztina országos csúcsánál biztosan jobb időt kell úszni.” – mondta Hosszú, majd elviharzott férjével a bemelegítő-levezető medencébe.

A kazanyi vb magyar programja ITT.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.