Cseh Laci reagált Phelps „üzenetére”

Az amerikai úszó legújabb 200-as ideje simán überelhető – mondta világbajnokunk.

2015. 08. 09. 7:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Michael Phelps nem hagyta, hogy Cseh Laci uralja a napirendet. Mint arról korábban beszámoltunk, az ittas vezetés miatt a vb-ről hiányzó Phelps San Antonióban úszott 1:52,94-es időeredménye jobb a kazanyi 200 méter pillangó győztes idejénél.

Cseh 1:53,48-at ment a vb-n, de állítja, ezzel semmi gond. „Phelps laza környezetben, tét nélkül, az amerikai bajnokságban úszott ilyen jól. Más egy ob és megint más egy vb. Nem olyan kiemelkedő az ő időeredménye, hogy ne tudnék olyat úszni. Menni fog!” – jelezte az MNO-nak a kazanyi arany-, ezüst- és bronzérmes Cseh László.

Az oroszországi világbajnokságról eltiltás miatt hiányzó Michael Phelps a 200 után a 100 méteres pillangóúszásban is jobb időt úszott, mint a kazanyi világbajnok.

 

Az amerikaiak 18-szoros olimpiai bajnoka, aki ebben a számban 49.82 másodperccel világcsúcstartó 2009 óta, az Egyesült Államok San Antonió-i országos bajnokságán 50.45 másodperccel diadalmaskodott, miközben egy kontinenssel odébb, Kazanyban a dél-afrikai Chad Le Clos 50.56-tal nyert aranyérmet az 50.87-es magyar csúccsal második Cseh László előtt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.