Halálos motorbaleset történt a Hungaroringen

Versenybalesetben életét vesztette Berto Camlek a gyorsasági motoros Alpok–Adria bajnokság hétvégi, hungaroringi viadalán.

MTI
2015. 08. 09. 18:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hungaroring Sport Zrt. vasárnap arról tájékoztatott, hogy a Superbike kategória futamának első körében ütközéses baleset történt, amelyben a 77-es rajtszámú szlovén versenyző súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendezvényt biztosító mentőegységek és a technikai gyorsbeavatkozó szolgálat tagjai másodperceken belül a helyszínre érkeztek, és azonnal megkezdték a versenyző újraélesztését, melybe a perceken belül kiérkező mentőhelikopter személyzete is bekapcsolódott. A szakemberek majdnem egy órán keresztül küzdöttek a versenyző életéért, de olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy minden beavatkozás eredménytelen maradt.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.