Merész András felajánlotta lemondását

Az MNO kazanyi értesülései szerint a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya bejelentette távozási szándékát a csapat éléről.

MNO
2015. 08. 05. 11:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felajánlotta lemondását Merész András, a kazanyi vizes világbajnokságon kilencedik helyen végzett női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) honlapjának híre szerint a szakvezető a brazilok ellen 22-7-re megnyert szerdai helyosztó után telefonon tájékoztatta döntéséről Kemény Dénest, az MVLSZ elnökét.

Személyes egyeztetés és a szövetség elnökségi ülése után várhatók további információk a női válogatott szövetségi kapitányi posztját illetően – olvasható a honlapon.

A brazilverés után távozóban lévő szövetségi kapitány délben azt mondta, órákon belül eldől a sorsa. Felgyorsultak az események.

Nem titkoltan éremért utazott a kazanyi világbajnokságra a magyar női válogatott, végül a csoportban a kínaiaktól és az oroszoktól, majd a negyeddöntőbe kerülésért az amerikaiaktól elszenvedett vereség után csak a kilencedik helyért játszhatott, melyet a kanadaiak és a brazilok legyőzésével meg is szerzett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.