Missy Franklin alig várja, hogy Hosszú Katinkával versenyezzen

A négyszeres olimpiai bajnok amerikai klasszis szombat délelőtt úszik egyet a 200 hát döntője előtt, s nem gondolja, hogy a pihenőidő mennyisége döntené el a Hosszú–Franklin-csatát.

2015. 08. 08. 3:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Szombaton Hosszú Katinka lesz a legnagyobb ellenfele a 200 hát döntőjében. Egyetért?
– Magam is így gondolom. Nagyon izgatott vagyok, mert fantasztikus verseny lesz. Szombat reggel még úszom egyet a gyorsváltóban, aztán pihenek, ahogy most is próbálok regenerálódni.

– Különleges lesz Katinka ellen versenyezni? Elkerülték egymást Amerikában: ő már eljött a USC-ből, ön még a Berkeley-re jár, így pont nem versenyeztek egymás ellen az egyetemi bajnokságban.
– Ez igaz, de a többiek meséltek róla, hogy milyen kemény ellenfél volt már Amerikában is. Szóval persze, mint minden egyes döntő, a 200 hát is különleges lesz. Mindannyian látjuk, hogy Katinka milyen hihetetlen időket úszik itt a világbajnokságon. Én mindig nagyon motivált vagyok, a 200 hát döntője előtt is az leszek. Hatalmas csata lesz szombaton, ebben biztos vagyok.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.