Órák vagy napok alatt eldől Merész András sorsa

Merész András szövetségi kapitány tudja, hogy hamarosan eldől a sorsa. A női pólósok edzője ugyanakkor büszke a tanítványaira, mert a brazilok ellen bizonyították a sportemberi nagyságukat.

2015. 08. 05. 11:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Minimális elvárás a sportemberekkel szemben, hogy mindig győzelemre játsszanak, és ha a győzelem megvan, akkor igyekezzenek minél tetszetősebben játszani. Nos, ez ma sikerült, bár sokkal jobban örültem volna, ha szétizgulom magam egy előkelőbb helyosztó miatt. Bár a brazilok legyőzésének is megvan a maga értéke, bizonyították a lányok a sportemberi mivoltukat. Sokat elmond a meccsről, hogy ez a brazil csapat 10–8-ra kikapott Kínától, mi pedig ma magabiztosan legyőztük őket. A csapat erejét a kilencedik hely egyáltalán nem tükrözi. Hosszabb elemzést kíván a szereplés. A jövőm? Órák vagy napok kérdése, és minden kiderül” – nyilatkozta a nők kapitánya a Brazília ellen megnyert helyosztó után.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.