Phelps „üzent” Cseh Lacinak

„A jövő év nagyon jó móka lesz” – jelentette ki a sportoló.

MTI
2015. 08. 08. 8:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tizennyolcszoros olimpiai bajnok sztár 1:52,94 perces eredménnyel győzött, ami jobb, mint amivel szerdán Cseh László megnyerte a számot a kazanyi vb-n (1:53,48). Az ötkarikás játékok történetének legeredményesebb sportolója – aki tavalyi, második ittas vezetési ügye miatt nem indulhatott Kazanyban – azóta nem úszott ilyen gyorsan, hogy hat éve, még cápadresszben 1:51,51 percre javította a világrekordot.

„Azt hiszem, ez is csak azt bizonyítja, hogy minden lehetséges, ha eléggé akarod. Mindenre képes vagyok, amire fejben ráállok\" – nyilatkozta versenye után a harmincéves úszó, aki a célba érés után óriási ünneplésbe kezdett, amikor meglátta az idejét. „A jövő év nagyon nagy móka lesz\" – jelentette ki. A San Antonióban zajló bajnokságot azért most rendezték meg, hogy azok is versenyezni tudjanak, akiknek nem sikerült kivívniuk a világbajnoki részvételt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.