A magyar–román utáni balhé a szervezőknek is sok volt

A Carpathian Brigade nem szervez több kivetítős meccsnézést a válogatott találkozókra.

2015. 09. 11. 18:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt pénteki Magyarország–Románia Eb-selejtező alatt a Népligetben kivetítőn nézhették a mérkőzést azok a szurkolók, akik nem akartak vagy nem tudtak bejutni a meccsre. Néhány megvadult drukker összecsapott a rendőrökkel, többeket előállítottak, és páran letöltendő börtönt kaptak.

A Carpathian Brigade szurkolói csoport, mely a válogatott meccseire szervezi a túrákat és a népligeti meccsnézést is összehozta, a balhét követően nem akar több hasonló incidenst. Facebookos közleményüket változtatás nélkül közöljük.

Tisztelt szurkolótársak!

A magyar–román közös kivetítős meccsnézés és a belfasti idegenbeli túránk után engedjetek meg néhány gondolatot tőlünk, az utóbbi napok eseményeivel kapcsolatban.
Először is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki lehetőségeihez mérten támogatta rendezvényünket. Óriási segítség volt ez nekünk! Sajnálatos módon egyáltalán nem így terveztük ezt az estét és a rendezvény alatt történt atrocitások miatt, sajnos nem áll módunkban több hasonló rendezvényt szervezni. Ennek számos oka van, de csak néhányat emelnénk ki, a teljesség igénye nélkül. A rongálással és a szurkolóitársaink bántalmazásával sajnos nem tudunk azonosulni (térfigyelő kamerák lerúgása, vagy egy mentős szurkolóitársunk fizikai bántalmazására, stb.).
Ezek mellett sajnos nem tudunk szó nélkül elmenni, ezekre a cselekedetekre nincs magyarázat. Egyúttal meg szeretnénk köszönni a többség közreműködésére, már ami a szervezők kérését illette! Példátlan volt az az összefogás is, hogy egymást és a bajban lévőket segítettük!
Bízunk benne, hogy a hátralévő meccseken számunkra kedvező eredményeket fogunk elérni és az athéni túrát követően, évtizedek után végre egy rangos nemzetközi eseményen vehet részt a Nemzeti Tizenegy!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
CB\'09

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.