BL-főtáblára jutott a Győr

Tomoriék simán verték a selejtező torna döntőjében a norvég Glassverketet.

MTI
2015. 09. 13. 18:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2013-as és 2014-es BL-győztes győriek a félidőben még kétgólos hátrányban voltak, ám fordítani tudtak, s végül kilenc találattal múlták felül ellenfelüket.A 2. helyezett Glassverket és 3. pozícióban záró holland Dalfsen a KEK 3. fordulójában, a 4. helyezett szerb Radnicki Kragujevac pedig a KEK 2. fordulójában folytatja.A győriek a főtáblán találkoznak majd a dán FC Midtjyllanddal, a macedón Vardar Szkopjéval és az osztrák Hypo Niederösterreich csapatával.A magyar bajnok FTC-Rail Cargo Hungaria alanyi jogon tagja a legjobb 16 mezőnyének, és a csoportkörben a német Thüringer HC, a horvát Podravka Koprivnica és a francia Fleury Loiret lesz az ellenfele.Női BL, selejtező (Drammen): döntő: Győri Audi ETO KC – Glassverket (norvég) 30-21 (13-15)A nap másik mérkőzésén: a 3. helyért: Dalfsen (holland)–Radnicki Kragujevac (szerb) 23-17 (11-8)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.