Messi készen áll az Atlético elleni meccsre

Hiába hagyta ki az edzéseket, a csapat vezetőedzője szerint ő is pályára lép majd a többiekkel együtt holnap.

MTI
2015. 09. 11. 17:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A négyszeres aranylabdás azóta nem tréningezett együtt társaival, hogy a válogatott mérkőzések miatti szünetet követően visszatért az argentin nemzeti csapattól. Spanyol sajtóértesülések szerint második gyermeke születése miatt kapott engedélyt a távolmaradásra, ám ezt sem a 28 éves támadó, sem a katalán együttes nem erősítette meg.

„Messi tőlem és a klubtól is megkapta az engedélyt, hogy személyes okok miatt kihagyja az edzéseket. Ott van a keretben, és holnap játékra kész lesz” – nyilatkozta pénteken Luis Enrique, a csapat vezetőedzője.

Később a futballista testvére, Matias Messi a Twitteren gratulált az „utánpótláshoz”, s kiderült, Lionel Messi második gyermeke péntekre virradóra jött világra. Az újszülött is fiú és a Mateo nevet kapta szüleitől. Messinek és élettársának, Antonella Roccuzzónak már van egy közös gyermeke, a hároméves Thiago.

Eltiltása miatt nem léphet pályára a hétvégén a hátvéd Gerard Pique, és ezúttal valószínűleg kimarad a Barcelonából a vádlisérüléssel bajlódó kapus, Claudio Bravo is. Utóbbit Marc-André ter Stegen pótolhatja a madridi Vicente Calderón stadionban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.