A Ferrari kivetette a hálóját a holland szupertehetségre

Máris megindul a találgatás, vajon hol folytatja 2016-ban a Torro Rosso holland pilótája.

B.M.L.
2015. 10. 15. 18:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lassan nincs az F1-ben olyan istálló, amelynek kívánságlistáján ne lenne rajta Max Verstappen. A Toro Rosso 18 éves tehetsége ugyanis egyértelműen bebizonyította, helye van a legjobbak között, sőt, már a sportág idei előzéskirályának is nevezik a holland pilótát. Ráadásul korántsem biztos, hogy a Red Bull és a Toro Rosso jövőre is maradt a sportágban, így nem csoda, ha valahol felbukkan a korábban szintén az F1-ben versenyző édesapa-menedzser, Jos Verstappen, máris megindul a találgatás, vajon hol folytatja az ifjú szupertehetség 2016-ban.

Legutóbb például Jos a Mercedes sportigazgatójával beszélgetett hosszabb időn át, és Toto Wolff elárulta, bizony nem csak a kávézásról esett szó köztük. De a Ferrarinál sem csinálnak titkot abból, hogy szívesen látnák Maxot, főleg akkor, ha a motorszállító nélkül maradt fent nevezett két istálló – Red Bull és a Toro Rosso – tényleg elhagyja a sportágat, így a nagycsapatok három autót indíthatnának. Maga a nemrég nagykorúvá vált érintett úgy véli, ez az érdeklődés azt bizonyítja, jó úton jár.

Mindig jó érzés ezt hallani, mert ez azt is jelenti, hogy valamit jól csinálok. De számomra most a legfontosabb, hogy tanuljak, hogy tapasztalatot gyűjtsek. Én a pályán minden tőlem telhetőt megteszek, és ha a jövőben jobb autóba ülhetek, remélem, harcba szállhatok majd a győzelmekért és a bajnoki címért” – nyilatkozta a holland Algemeen Dagblad újságírójának Max Verstappen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.