A Groupama Arénában is lehet jegyet venni Feröer ellen

Az MLSZ arra biztatja a szurkolókat, hogy tartózkodjanak a rasszista megnyilvánulásoktól.

MTI
2015. 10. 08. 10:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az Eb-selejtező előtti napon jelentős forgalom mellett zajlott a jegyárusítás, és szerda estére közel 17 ezer belépő talált gazdára a találkozóra. Miután továbbra is nagy az érdeklődés, és szerda este még minden árkategóriában voltak szabad jegyek, az MLSZ csütörtökön, a találkozó helyszínén is értékesít belépőket. A Groupama Aréna 3-as kapujánál egy, a Groupama Aréna jegyirodájában négy pénztár nyit ki, és várja a szurkolókat egészen a találkozó kezdetéig. A mérkőzés helyszínén már csak szurkolói kártyával lehet belépőket vásárolni.

A szervezők azt javasolják a mérkőzésre kilátogató nézőknek, hogy ha lehet, tömegközlekedési eszközzel érkezzenek, lehetőség szerint minél korábban. A kapuk 18.45-kor nyitnak.

Az MLSZ kéri a drukkereket, hogy a jegyük mellé készítsék elő a személyazonosításra alkalmas klubkártyájukat vagy személyi azonosításra alkalmas igazolványukat, mert a rendezők ellenőrizhetik a dokumentumokat. Akinél nem egyeznek az adatok, azok nem jutnak be a stadionba. A szövetség kéri, hogy mindenki a jegyén szereplő kapun lépjen be a stadionba, és így közelítse meg ülőhelyét, a jegyen szereplő helyéről nézze a mérkőzést, ne álljon vagy üljön a lépcsőkre.

A szövetség arra biztatja a szurkolókat, hogy a mérkőzés során sportszerűen biztassák a magyar válogatottat, tartózkodjanak a rasszista vagy másokat sértő megnyilvánulásoktól. Emlékeztet arra, hogy az európai szövetség (UEFA) fegyelmi testülete még nem zárta le vizsgálatát a legutóbbi hazai Eb-selejtező kapcsán, ezért kiemelt mérkőzésként kezeli a találkozót. Újabb szurkolói rendzavarások esetén a válogatott következő tétmérkőzésére szinte bizonyosan zárt kapuk mögött kerül sor, emellett az UEFA akár pontlevonással is büntetheti a magyar válogatottat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.