Azért ő a Császár

Császár Gábor továbbra is ontja a gólokat a legrangosabb sorozatban.

A. A.
2015. 10. 16. 9:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Császár Gábor múlt héten tizennégy góllal segítette első győzelméhez a svájci Schaffhausent a Bajnokok Ligájában, ezúttal pedig tizenegyet vágott be a dán Skjern hálójába, amivel szintén messze a legeredményesebb játékos lett a meccsen. Utána a legtöbbet a dánoknál játszó norvég beállós, Bjarte Myrhol szerezte a találkozón, hatszor volt eredményes – ő egyébként szintén játszott korábban a Veszprémben, csakúgy, mint a dunaújvárosi nevelésű Császár.

Az irányító újabb gazdag góltermése ugyan kevés volt ezúttal a csapatának, amely a félidei egygólos vezetés után 30-24-ra kikapott otthon, de a januári olimpiai kvalifikációs Eb-re készülő magyar válogatottnak nagyon jól jön majd egy ilyen formában lévő Császár.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.