Lazarov ezredik BL-gólját a Szeged bánta

A macedón játékos az első aki átlépte az ezres határt a Bajnokok Ligájában.

A. A.
2015. 10. 06. 21:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiril Lazarov elérte az 1000. gólt a kézilabda-Bajnokok Ligájában. A balkezes macedón átlövő az első játékos, akinek ez sikerült. Nagy bánatunkra éppen Szegeden, a Barcelona színeiben lőtte az ezrediket, és még nagyobb bánatunkra ezzel el is döntötte a BL-meccset 27-28-as állásnál, az utolsó előtti percben. (A vendégek végül 30-28-ra nyertek, egy-egy gólra még volt idő, de kétgólos hátrányból már nem tudott visszajönni a MOL-Pick Szeged.)

A 35 éves bombázó korábban is ellenfélként lőtte a gólokat a szegedieknek, hiszen a Veszprém játékosa is volt, a Zágráb, a Ciuad Real, illetve az Atlético Madrid mellett. A Szeged–Barcelona meccsen összesen öt gólt szerzett vasárnap este, a második félidőben kulcsszerepe volt a vendéggyőzelemben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.