Lindsey Vonn újra léceken

Pénteken dönt a söldeni Világkupa-rajtról.

Lipiczky Ágnes
2015. 10. 20. 20:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még kérdéses, hogy rajthoz áll-e Lindsey Vonn, az alpesi Világkupa-sorozat egyik legnagyobb sztárja a hétvégi söldeni gleccserversenyen Ausztriában. Az amerikai síző augusztusi edzőtáborozása során törte el a bokáját, és most csütörtökön csatol először síléceket. „Kötelességem tudatni veletek, hogy újra tudok síelni, ezért úton vagyok Európába” – tette közzé közösségi oldalán a lesiklás olimpiai bajnoka, aki még nem döntött arról, hogy indul-e az idény első Világkupa-versenyén.

Lindsey Vonn idén januárban a Cortina d\'Ampezzó-i szuper-G megnyerésével megszerezte 63 Vk-elsőségét, amellyel az örökranglista élére ugrott az osztrák Annamarie Moser-Pröll elé. Vonn jelenleg 67 futamgyőzelemnél jár, és 2018-ig biztosan folytatja pályafutását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.