Megvan a 12 csapatos főtábla mezőnye

Az október 28-án rajtoló, körmérkőzéses rendszerű főtáblás sorozatban három magyar csapat érdekelt.

MTI
2015. 10. 18. 17:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A visszavágókon is diadalmaskodó Szolnok és OSC továbbjutása azt is jelenti, hogy az október 28-án rajtoló, körmérkőzéses rendszerű főtáblás sorozatban három magyar csapat érdekelt, mivel az Eger kiemeltként eleve tagja volt a legjobbak mezőnyének. A hevesi együttesnek leendő rendezőként automatikusan helye van a már csak a legjobb hat gárdát felvonultató Final Sixben, vagyis a széria hatos döntőjében is, amelynek Budapest ad otthont június 2–4-én.

Az Eger a főtábla A jelű hatosában szerepel, a Szolnok, amely a francia Marseille-t ejtette ki, és az OSC, amely a Nagyváradot búcsúztatta, egyformán a B csoportba került. Ennélfogva a Tisza-parti és az újbudai gárda a BL e szakaszában két ízben is megmérkőzik egymással.

A 12-es mezőny:

A csoport:
CNA Barceloneta (spanyol)
ZF-Eger
Olimbiakosz (görög)
Spandau 04 (német)
Primorje Rijeka (horvát)
Herceg Novi (montenegrói)
B csoport:
Pro Recco (olasz)
Jug Dubrovnik (horvát)
Partizan Beograd (szerb)
Galatasaray (török)
Szolnoki Dózsa-Közgép
A-Híd OSC Újbuda

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.