Rosberg rajtol az élről Mexikóban

A 30 éves versenyzőnek ez idei ötödik, pályafutása során pedig a huszadik pole-pozíciója.

MTI
2015. 10. 31. 21:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A harmincéves versenyzőnek ez idei ötödik, pályafutása során pedig a huszadik pole pozíciója, ráadásul sorozatban negyedszer nem talált legyőzőre a kvalifikáción. Mögötte a harmadik világbajnoki címét a múlt heti Egyesült Államok Nagydíján bebiztosító csapattársa, a brit Lewis Hamilton végzett a második helyen, a harmadik rajtkockát a négyszeres vb-győztes, német Sebastian Vettel (Ferrari) szerezte meg.

A hazai közönség előtt szereplő Sergio Pérez (Force India) a kilencedik rajhelyet csípte el, az egész évben problémákkal küzdő McLarenek – Fernando Alonsóval és Jenson Buttonnal – büntetések miatt ezúttal is az utolsó két pozícióból vágnak  neki a futamnak. A 71 körös verseny – amely huszonhárom év után tért vissza az F1-es naptárba – vasárnap 20 órakor rajtol el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.