Rossi összeesküvés áldozata lett?

A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult büntetése miatt Valentino Rossi.

MTI
2015. 10. 30. 18:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 36 éves, kilencszeres világbajnokot a múlt vasárnapi, malajziai futamot követően szankcionálták: a versenyző nagy csatát vívott a címvédő, spanyol Marc Márquezzel a MotoGP futamában, majd a hetedik körben a lábával odébb tolta mellette haladó riválisát, aki emiatt felborult, a kavicságyba került, és feladta a versenyt. A versenybírák hosszas tanácskozás után három büntetőponttal sújtották a harmadikként végzett olaszt, és mivel egy már volt neki korábbról, csak utolsóként indulhat jövő vasárnap az idényzáró, valenciai futamon.

A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) forduló Rossi azt hangoztatja, hogy az összetettben őt hét ponttal lemaradva követő, spanyol Jorge Lorenzo, valamint Márquez összeesküvést eszelt ki ellene, hogy megakadályozzák végső sikerét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.