Agyrázkódást szenvedett a Veszprém klasszisa

Halmstadban aratott kilencgólos sikert a svéd válogatott Oroszország legjobbjai ellen.

MNO
2015. 11. 05. 21:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mérkőzésre háromezer néző volt kíváncsi, amelyen már harminc másodperccel a kezdést követően súlyos agyrázkódást szenvedett a Veszprém beállósa, Andreas Nilsson – írja a portál.

A félidőben már hat gól volt a két csapat közti differencia, a 42. percben pedig már rászámolhatott a hazai közönség a vendégekre (24-14), a végén magabiztos hazai győzelem született.

Az Aftonbladetnek nyilatkozott a svéd válogatott orvosa, Daniel Jerrhag, aki aggodalmának adott hangot Andreas Nilssonnal kapcsolatban. A 25 éves játékos pályafutása során már az ötödik agyrázkódását szenvedte el, így akár még a pályafutásának folytatása is veszélybe kerülhet, de pontos diagnózissal csak a vizsgálatokat követően tudnak szolgálni az orvosok.

Eredmény:
Svédország–Oroszország 30-21 (17-11)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.