Bő 15 méterről dobott hatalmas kosarat Dwayne Wade

Jae Crowder után a Miami csillaga engedte el messziről.

MD
2015. 11. 06. 15:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy nap telt el Jae Crowder gyönyörű, ám pontot nem érő egész pályás kosara óta, máris itt egy újabb NBA-sztár, aki a lefújás előtti utolsó másodpercben hajította a gyűrűbe a labdát nem éppen a palánk alól.

Helyi idő szerint tegnap este játszott egymással a Miami Heat és a Minnesota Timberwolves. A mérkőzés második negyedének utolsó támadását a minnesotaiak vezették fel, ám a Heat színeiben játszó Dwayne Wade ellopta a labdát, és kicsivel a saját hárompontos vonalán kívülről dobott kosarat az ellenfélnek a dudaszó előtt néhány pillanattal. A világhírű dobóhátvéd nem először csinál ilyet, a mutatvánnyal sikerült ez alkalommal is elkápráztatnia a közönséget.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.