Egy szegedinek is szurkolnak a svédek

Kristianstadban játszik a magyar csapat, skandináv szélsővel, aki láthatja a rokonait, barátait.

A. A.
2015. 11. 17. 20:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerda este 19 órától Kristianstadban játszik újabb fontos Bajnokok Ligája-meccset a Mol-Pick Szeged férfikézilabda-csapata. Az ellenfél veszélyes, a honosított magyar átlövővel, Dzsamali Imannal megerősített házigazdák otthon a német RN Löwent is legyőzték, a Szeged viszont itthon egyértelműen jobb volt a hétvégén a svéd csapatnál (35-28). Jonas Källman, az olimpiai ezüstérmes balszélső nyolc gólt lőtt akkor, most pedig a honfitársai ellen a családtagjai előtt játszhat.

Vaxjöben születtem, ami csupán fél óra autóút Kristianstadból. Barátaim és rokonaim élnek azon a vidéken, kijönnek majd a meccsre, szóval lesznek szurkolóim a lelátón. Abban nem vagyok biztos, mit kapok majd a közönség többi részétől, de talán számít majd, hogy a svéd válogatottban is játszom

– mondta nevetve az európai szövetség oldalának nyilatkozva a tizenhárom éve külföldön játszó, 34 éves játékos.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.