Elhalasztják a magyar válogatott és a Szpartak Moszkva meccsét

Az esemény több tervezett támogatója is visszalépett.

MTI
2015. 11. 03. 1:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) hétfői közleményéből kiderül, hogy a Papp László Budapest Sportarénát működtető Budapesti Sportcsarnok Üzemeltető Kft. (BS) elállt a szerződéstől. A BS indoklása szerint az esemény több tervezett támogatója visszalépett, így olyan magas jegyárakat kellene meghatározni, ami „visszatetszést keltene a szurkolókban, és az érdeklődés is elmaradna a várakozástól”. A tájékoztatás szerint a BS-nek továbbra is szándékában áll a mérkőzést megszervezni egy másik időpontban.

A fejlemények nyomán az MJSZ vizsgálja az orosz profiligában (KHL) szereplő moszkvai csapat elleni találkozó más időpontban való megrendezésének lehetőségét, ugyanakkor – amint azt a közleményben jelzi – jelenleg az aktuális válogatotteseményekre koncentrál, így a kedden este a Tüskecsarnokban rendezendő Szapporói Hősök–Cseh Legendák gálameccsre, illetve a norvégiai felkészülési túrára.

A válogatott február 12. és 14. közötti olimpiai selejtezőre változatlanul a Papp László Budapest Sportarénában kerül majd sor.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.