Három góllal mutatkozott be

Az iráni Dzsamáli háromszor betalált a premieren a válogatottban. Szombaton Szegeden látjuk.

A. A.
2015. 11. 09. 10:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nívós Handball-planet.com oldal is foglalkozik a magyar férfikézilabda-válogatottal, kiemelve, hogy hétvégén a debreceni felkészülési tornán „erős Talant-fiúkat” látott a közönség. Talant Dujsebajev szövetség kapitány játékosai a Provident-kupán 32-20-ra verték meg a fehéroroszokat és 28-15-re az argentinokat. Az esemény különlegessége nem is a két sima győzelem volt, hanem Dzsamáli Imán, az iráni származású balátlövő bemutatkozása a válogatottban. A sportág említett fóruma külön kitér erre.

Dzsamáli az első meccsén, a fehéroroszoknak három gólt lőtt. A kezdőcsapatba jelölt balátlövő, Bodó Richárd négyszer talált be.

A perzsa származású magyar válogatottat szombat este héttől a szegedi közönség a klubjában láthatja játszani, kiemelten fontos Bajnokok Ligája-meccsen: a Mol-Pick Szeged – IFK Kristianstad csatán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.