Három góllal nyert idegenben az FTC

Az FTC-Rail Cargo Hungaria három góllal diadalmaskodott a német Thüringer HC otthonában.

MTI
2015. 11. 01. 15:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eredmény:
3. forduló, B csoport:
Thüringer HC – FTC-Rail Cargo Hungaria 27-30 (13-18)

Előzőleg az FTC és a Thüringer HC is simán legyőzte a horvát Podravka Koprivnicát, és döntetlent ért el a francia Fleury Loiret ellen.

A Ferencváros kezdte magabiztosabban a vasárnapi mérkőzést, két gólnál közelebb csak két alkalommal engedte ellenfelét az első játékrészben, amelynek végén sikerült ötgólos előnyt kiharcolnia.

A második félidő elején a vendég együttes már hat góllal is vezetett, ám a házigazda német csapat a játékrész közepére újra feljött egy találtra. A végjátékot a Ferencváros bírta jobban, s végül három góllal nyert.

A két csapat jövő szombaton a Syma Csarnokban is megmérkőzik. Mivel a kvartettből az első három helyezett jut a középdöntőbe, ahova magukkal viszik az egymás ellen elért eredményeket, az a találkozó is nagy jelentőséggel bír.

Később:
Podravka Koprivnica – Fleury Loiret 17.30

C csoport:
később:
Vardar Szkopje (macedón) – Midtjylland (dán) 15.15
szombaton játszották:
Hypo NÖ (osztrák) – Győri Audi ETO KC 21-29 (6-15)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.