Szárnyaltak a Szegeden legyőzöttek

Franciaországban először verték meg a világ leggazdagabb csapatát.

A. A.
2015. 11. 01. 22:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindkét országban a Mol-Pick Szeged által ősszel legyőzött csapat kerekedett felül. A lengyel szuperrangadón a Kielce – amelyet Talant Dujsebajev magyar szövetségi kapitány vezet – a Plockot fogadta (amelynek otthonában az MVM Veszprém döntetlent játszott, bele is bukott ebbe Carlos Ortega edző). Ezúttal a Kielce 32–22-re nyert a Plock ellen, Bielecki, a fél szemére nem látó balátlövő 12 gólt lőtt.

A francia szuperrangadón elszenvedte első vereségét a világ leggazdagabb együttese, a Paris Saint-Germain, a Veszprém BL-ellenfele. A Szegeden legyőzött Montpellier ugyanis 32–31-re nyert, pedig Omeyer, Nikola Karabatic, Abalo, Mikkel Hansen és Narcisse is a pályán volt a párizsiaknál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.