Az M4 Sporton folytatja a Fehérvár AV19

A Sportklubbal kedden bontott szerződést az osztrák ligában szereplő klub.

MNO
2015. 12. 25. 20:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sportklub 2008 óta közvetítette a fehérváriak meccseit, 2014 szeptemberében hosszabbították meg a szerződésüket három évvel. „A csatorna azonban nemrég jelezte, hogy a folytatásban már nem tudja vállalni a megállapodásban rögzített kötelezettségeit, ezért – közös megegyezéssel – a szerződés felbontására került sor” – írta honlapján kedden az egyesület.

A fehérváriak még karácsonykor is a helyzet megoldásán dolgoztak, és pénteken végül be tudták jelenteni: az M4 Sporton már idén két meccset láthatnak a nézők. Ugyan a tárgyalások még zajlanak, de az már biztos, hogy az M4 Sport a december 26-i, Linz elleni, valamint a december 30-i, Vienna Capitals elleni mérkőzéseket tűzi műsorra, emellett még hat-hét meccset adnának.

A későbbi élő közvetítésekről tovább tárgyal a klub és a csatorna.

A fehérvári hokisok meccsei voltak az utolsó élő hazai sportközvetítések a csatornán, így bizonytalanná válhat a Sportklub jövője. A csatorna munkatársai, köztük Léderer Ákos kommentátor már búcsúzkodnak, erről az NSO közölt hírt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.