Button ismét szabad!

Mindössze egy évet bírt ki a McLaren pilótája japán felesége mellett.

B.M.L.
2015. 12. 23. 14:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amennyire bejöttek Jenson Button számításai a sport területén – 2009-ben például világbajnoki címet szerzett a Brawn-csapat pilótájaként – a magánéletben annyira nem jönnek össze a dolgai. Noha köztudott, hogy a gyengébbik nem igencsak kedveli a jóképű pilótát, amikor az komolyan vett egy kapcsolatot, mindig fájdalmas búcsú lett a vége. Korábban Louise Griffithsszel jutottak az eljegyzésig, ám szakítás lett a vége, míg most nyilvánosságra került, hogy a brit versenyző válik.

Pedig sokan a sportág álompárjaként tartották számon Buttont és japán származású modell feleségét, Jessica Mitchibatát. Év közben már megjelentek nyilatkozatok arról, hogy néha hónapokat vannak távol egymástól, ám mindketten úgy nyilatkoztak akkoriban, hogy a szerelmük áthidalja a gondokat. Mára kiderült, nem tudta áthidalni, és alig egy év házasság után – esküvőjükre múlt decemberben Hawaiin került sor – elválnak egymástól.

– Jenson és Jessica úgy döntöttek, külön utakon folytatják, és ezt nagyon baráti módon tették meg. Senki más nem érintett ebben – jelentette ki a BBC-nek Button szóvivője, aki hozzátette, már megkezdődtek az anyagi javak elosztásáról a tárgyalások, ugyanis a két fél nem kötött házassági szerződést egymással.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.