Itt vannak a Forma–1 sztárjainak legjobb beszólásai!

A pilóták sosem fogták vissza magukat, ha egy csípős megjegyzéssel kellett valakinek odavágniuk.

B.M.L.
2015. 12. 30. 17:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nem könnyű beszélni erről a sok sz**ságról – válaszolta élő adásban a Van de Garde-ügyről az amúgy mindig úriember Peter Sauber.

– Egy női ööö minek is hívjátok ezt? Az a dolog, amit a fehérneműre tesznek Nem, amit a fehérnemű belsejébe tesznek – írta körül Nico Rosberg, hogy egy női tisztasági betéttel itatja fel a homlokáról lecsorduló izzadtságot.

– Azt hittem, magasabb vagy – szólt be merészen Lewis Hamilton a melbourne-i díjátadón Arnold Schwarzeneggernek.

– Ha Sinatra nyugdíjba készülne, akkor előtte kéne valaki Sinatra mellé énekesnek? – Bernie Ecclestone így jelezte, nincs utódjelöltje.

– Talán az elmúlt években egy igluban laktál vagy ilyesmi – felelt Fernando Alonso egy újságírónak, aki nem értette, miért nem bosszantják a spanyolt a McLaren rossz eredményei.

– Talán van valahol egy gyereked, csak nem tudsz róla – közölte vigyorogva Sebastian Vettel a rengeteg barátnőjével dicsekedő Lewis Hamiltonnal.

– Azt hiszem, ez a motor már csak dohányzóasztal lehet – mondta keserű iróniával Christian Horner egy elfüstölt erőforrást látva.

– Mintha Mozartnak mondanád, hogy ne zongorázzon, mert túl fiatal – élt egy remek hasonlattal Bernie Ecclestone a tehetséges Max Verstappennel kapcsolatban.

– Már minden kérdésre válaszoltam tavaly, szóval megtalálod a válaszomat az interneten – egy gyöngyszem Kimi Räikkönen egyik sajtótájékoztatójáról.

– Talán el kéne kezdened olyasmit írni, aminek értelme is van! – következő gyöngyszem a sokak szerint jéghideg Kimi Räikkönentől.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.