Különleges videót tett közzé Michelisz Norbert

A magyar versenyző a japán márka legeredményesebbje lett volna, ha nincs a thaiföldi ütközés.

B.M.L.
2015. 12. 18. 2:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Noha szinte az egész szezonban azt hangoztatta Michelisz Norbert és csapata, a Zengő Motorsport, hogy számukra nem a privát világbajnoki cím újbóli megszerzése a cél, azért nem dőltek a kardjukba Norbiék, hogy 2012 után újra megnyerték a Yokohama Trophyt. Persze így is van mit bosszankodnia a magyar klasszisnak, ugyanis nem sok hiányzott ahhoz, hogy 2014 után idén is megelőzze a gyári Hondákat és a japán márka legjobbja legyen.

– Most már tudom, hogy kizárólag a balszerencsés thaiföldi ütközésem vette el az esélyemet a még jobb szerepléstől. Ha figyelembe vesszük, hogy a tavalyi év végi negyedik helyhez kellett egy jó adag szerencse is, idén pedig balszerencsés körülmények között is éppen csak lecsúsztunk arról, hogy mi legyünk a referencia a Honda családon belül, akkor azt kell mondanom, hogy a helyezés ellenére nem teljesítettünk rosszabbul, mint egy éve. Mindössze nyolc ponttal gyűjtöttünk kevesebbet, mint tavaly, ugyanakkor idén volt futamgyőzelmem és pole-pozícióm is. A 2014-re jellemző kiegyensúlyozott teljesítmény hiányzott a szezon utolsó harmadából ahhoz, hogy idén is sikerüljön megelőznünk mindkét gyári Hondát. A lényeg, hogy tudom, hol úsztak el ezek a pontok, mert így jövőre lesz lehetőségem kiküszöbölni a hibákat – jelentette ki saját honlapján Michelisz.

Hogy kijavítja a hibákat, abban szinte teljesen biztos mindenki, legfeljebb az a kérdés, mindezt a Zengő Motorsport színeiben teszi-e majd 2016-ban, vagy immár gyári pilótaként. Az biztos, hogy jövőre még marad a Hondánál, ám a gyári alakulat még nem jelentette be a 2016-os felállását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.