Amerikai játékost igazolt a Diósgyőr

Az új légiós bedobó és irányító poszton segítheti csapatát.

MTI
2016. 01. 02. 17:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A diósgyőri klub honlapjának beszámolója szerint az új légiós bedobó és irányító poszton segítheti csapatát.

Hill szülővárosában, Minneapolisban kezdett kosárlabdázni, egyetemi évei során pedig a neves Ohio State University színeiben játszott. A női NBA 2013-as játékosbörzéjén (draft) a Washington Mystics az első körben, a 4. helyen csapott le játékjogára. Első idényében 34 mérkőzésen átlagosan 17,4 percet játszott, és 6,5 pontot szerzett. A következő évben gyermeke született, azonban 2015-ben már ismét kosárlabdázott: 32 találkozón átlagosan 17 percet kapott és 7,5 pontot dobott.

A DVTK az első európai csapata, amelynek keretéhez szombaton már csatlakozott is. A borsodiak jövő csütörtökön a svéd Lulea otthonában lépnek pályára az Európa Kupában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.