Belépett a Ferrari előszobájába a kis Schumacher

A Forma–4-ben marad és az olasz istálló fiókcsapatánál folytathatja a hétszeres F1-es világbajnok fia.

B.M.L.
2016. 01. 05. 7:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jelenleg is súlyos fejsérüléséből lábadozó Michael Schumacher fia, Mick tavaly teljesítette – nem is akárhogyan – első formaautós idényét a Van Amersfoort-csapat színeiben. A német bajnokságban az újoncok között harmadik lett, míg első évében azonnal futamot is nyerni tudott. Nem véletlen, hogy sokan felfigyeltek rá, és édesapja menedzsere, Sabine Kehm segíti az ifjú tehetséget.

Német lapértesülések szerint a hétszeres F1-es világbajnok fia marad a Forma–4-ben, és a német mellett már az olasz bajnokságban is rajthoz állna a Ferrari fiókcsapatában, a Prema-istállóban. A kölni Express számára ezt Angelo Rosin, a csapat alapítója is megerősítette, végső döntés január második felében várható.

Mick számára egy másik kérdőjel is van a folytatással kapcsolatban: a német bajnokságban marad a Van Amersfoortnál, netán átszerződik nagybátyja, Ralf Schumacher most alapított csapatához, netán itt is a Prema-istállót erősíti? A döntés Sabine Kehm kezében van.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.