Egerszegi: Ez nem lehet igaz

Megvan a véleménye a Hosszú Katinka-ügyről az egyik legjobb magyar exúszónak.

MNO
2016. 01. 08. 9:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elsőre nem hitte el Kiss László szövetségi kapitány lemondását az ötszörös olimpiai bajnok Egerszegi Krisztina, aki a Nemzeti Sportnak nyilatkozott. „Megdöbbentett” – tette hozzá, majd elmesélte: csütörtök délelőtt is beszélgetett „Laci bával” – lemondása előtt nyilatkozott a Magyar Nemzetnek, itt olvashatja –, aki azt mondta neki, ha tovább folytatódik a hercehurca, legfeljebb lemond. „Akkor még nem gondoltam, hogy kiforrott, megérett döntés lenne” – mondta Egerszegi.

Az aggódó egykori úszónőt jelenleg csak Kiss László érdekli, félti és aggódik miatta, csütörtök délután nem is tudta elérni. Arra a kérdésre, hogy van-e véleménye a kialakult helyzetről, ezt válaszolta:

„Van, de már húsz éve nem vagyok benne a sportágban, és őszintén mondom, hogy nekem most Laci bácsi a legfontosabb.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.