Hosszú megint szerzett egy aranyat és egy ezüstöt

Ezúttal Austinban dominált.

MTI
2016. 01. 17. 11:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Arena Pro Swim Series elnevezésű pénzdíjas sorozat idei első állomásán a 26 éves világ- és Európa-bajnoknő a szombati versenynapon előbb megnyerte a 400 méteres vegyes úszás döntőjét, majd második lett a 200 méter hát fináléjában.

A viadal honlapjának eredményközlése szerint Hosszú a vegyes számban 4:36.27 perccel győzött, nagy fölénnyel diadalmaskodva. A bő húsz perccel később rendezett hátdöntőben viszont akadt egy nála is gyorsabb: a 22 esztendős amerikai Maya DiRado 2:08.19-cel nyert a 2:08.63-at úszó Hosszú előtt.

A magyar versenyző, aki a pénteki nyitónapon 100 méter gyorson negyedik, 400-on pedig nyolcadik lett, vasárnap három számban szerepel: a nevezési lista szerint 200 méter pillangón, 100 méter háton és 200 méter vegyesen indul.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.