Kirúgták a fehérvári hokisok edzőjét

A menesztett Rob Pallin utódja a finn Hannu Järvenpää lesz.

MTI
2016. 01. 07. 19:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub közleményében Ocskay Gábor szakosztály-igazgató a szerződésbontás indokaként elmondta, hogy a csapat teljesítményében vannak tartalékok, de úgy látják, új impulzusokra van szükség az alap- és a középszakasz, valamint a rájátszás mérkőzéseire. „Az eddigi szereplés a menedzsment, az edzők és a játékosok közös felelőssége. Rob Pallin kiváló munkát végzett Fehérváron, de az idei szezonban sok körülmény nehezítette az eredményes szereplést” – magyarázta Ocskay. Az amerikai szakvezető szerződése a mostani idény végéig szólt.

A szezon hátralévő részére a finn Hannu Järvenpää-t bízták meg a vezetőedzői feladatok ellátásával. „Bízunk benne, hogy az új mesterrel sikerül elérnünk célunkat, a rájátszásba kerülést” – fogalmazott a szakosztály-igazgató. A hétvégi két mérkőzésen Sille Tamás és Frank Banham irányítja a csapatot. Az EBEL-ben korábban a szlovén Olimpija Ljubljana és az osztrák Villach vezetőedzőjeként már bizonyító Järvenpää a hétvégén érkezik Székesfehérvárra és a jövő héten kezdi meg a munkát új csapatával.
A magyar együttes az osztrák liga (EBEL) tabelláján a kilencedik, a MOL Liga alapszakaszában pedig a harmadik helyen áll.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.