Kleinheisler: nem a Werder ajánlotta a legtöbbet

A Videoton ezúttal nem a pénzt nézte, hanem a játékos érdekeit is figyelembe vette.

B.M.L.
2016. 01. 24. 14:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A norvégok elleni Eb-pótselejtező óta sok külföldi csapat szerette volna megszerezni a Videotonnál parkolópályára tett Kleinheisler László játékjogát. Többek között a török Istanbul Basaksehir is ajánlatot tett a labdarúgóért – nem is akármilyen feltételekkel –, ám végül a Werder Bremen lett a befutó. Egyrészt a labdarúgó is Németországba vágyott, másrészt tán meglepő módon, a fehérváriak ezúttal nem tettek keresztbe a „magyar Scholesnak”.

– Kleinheislerért több klubtól is kaptunk konkrét ajánlatot. Volt köztük olyan, amelyik a Werdernél is magasabb vételárat fizetett volna a játékosért, de egy átigazolásnál valamennyi fél érdekeit össze kell hangolni. Meg kell találni azt a megoldást, amely mindenkinek jó. Azt gondolom, hogy ez most sikerült is. A klub is jó üzletet kötött, és topbajnokságba tudtunk eladni egy fiatal magyar labdarúgót. Ezúton is sok sikert kívánok Kleinheisler Lászlónak a további pályafutásához. Örülök, hogy egy Bundesliga-csapatban folytatja – jelentette ki Kovács Zoltán sportigazgató a csapat hivatalos honlapján

Mindenesetre a középpályás azonnal tagja lett a Werder keretének, pályára viszont nem lépett a Schalke elleni meccsen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.