Már csak négy aranyunk lehet az olimpián

Az Infostrada szerint Hosszú Katinka és a kajak-kenusok vannak az esélyesek között.

MNO
2016. 01. 06. 17:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Infostrada frissítette virtuális olimpiai éremtáblázatát, amelynek alapja egy olyan algoritmus, amely a sportolók utóbbi időben elért eredményei és formája alapján a lehető legobjektívebben kiszámítja, ki a jelenlegi legesélyesebb egy-egy olimpiai versenyszámban – értesült a Nemzeti Sport.

A januári összevetésben a négy magyar aranyéremből kettőt Hosszú Katinkának jósolnak 200, illetve 400 méteres vegyes úszásban. A másik két aranyunkat is vízen jósolja az Infostrada, a Vasbányai Henrik, Mike Róbert duó kenu kettesben, a női kajak négyes K4 500 méteren számít fő esélyesnek jelen állás szerint.

Utóbbiak összecsengenek Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökének decemberi véleményével. Akkor Baráth azt mondta:

„Nem volt még olyan, hogy mind a három szakág egyszerre nyerjen, most úgy érzem, hogy erre minden esély megvan.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.