Orbán Viktornál vizitál Gyárfás Tamás

Kora délután a Parlamentben fogadja a FINA elnökét és a MÚSZ első emberét a magyar miniszterelnök.

Sz.L.
2016. 01. 28. 12:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy tűnik, Gyárfás Tamás napjai igencsak sűrűek, ami nem csoda, hiszen a hétvégén éppen Budapesten tartja gáláját a Nemzetközi Úszószövetség (FINA).

A MÚSZ elnökének ugyan rengeteg a teendője ezzel kapcsolatban, ám ma kora délután – információink szerint fél kettőtől – természetesen örömmel ment be a Parlamentbe, ahol fogadta őt Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök dolgozószobájában a megbeszélésen részt vesz Julio C. Maglionét, a FINA elnöke és Cornel Marculescut, a vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség ügyvezető igazgatója is.

Úgy tudjuk, hogy halaszthatatlan külföldi útja miatt Orbán Viktor nem vesz részt a január 31-i díjátadó FINA-gálán, így a mostani találkozónak ez, nem pedig a hazai úszósportban kialakult helyzet – Hosszú Katinka kontra MÚSZ – az apropója. Ahogy azt már korábban megírtuk, a gálán a legjobb magyar úszók sem vesznek részt külföldi elfoglaltságaik miatt: Hosszú Katinka és Cseh László versenyez, míg Gyurta Dániel edzőtáborozik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.