Pacquiao újra Mayweatherre vágyik

A nyolc súlycsoportban vb-címet szerző filippínó visszacsábítaná minden idők legjobbját a ringbe.

B.M.L.
2016. 01. 04. 2:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt már régóta tudta minden bokszrajongó, hogy minden idők egyik legjobbja, Manny Pacquiao visszatér a ringbe. Mára már az is nyilvános, hogy Tim Bradley-vel fog április 9-én ringbe lépni. Ők ketten már kétszer összecsaptak egymással, és mindketten egy-egy győzelmet mondhatnak a magukénak, ráadásul úgy, hogy sok ember véleménye szerint a pontozók mindkétszer fordítva látták a szorítóban történteket, mint a szurkolók többsége.

A filippínó klasszis eredetileg ezt a meccset szánta pályafutása lezárásának, ám most bedobta a köztudatba, hogy lát reményt a már veretlenül visszavonult, és őt legyőző Floyd Mayweather elleni visszavágóra.

–  Egy igazán nagy durranással akarom befejezni a karrieremet. Igen, a korszak első számú ökölvívója ellen, akivel tavaly májusban már megadhattuk volna a rajongóknak ezt a nagy meccset, de akkor sajnos a sérülésem ebben megakadályozott. Szerintem egy visszavágón megadhatnánk azt a nézőknek, amit az első meccsen vártak tőlünk. Miért ne csinálnánk meg, miért ne rendeznénk le tisztességesen ezt az üzletet, amibe tavaly belekezdtünk? Rajtam nem fog múlni – jelentette ki a BBC riporterének Pacquiao.

Ám nem ő dönt ebben a kérdésben, hanem a már veretlenül visszavonult amerikai. Mindenesetre Mayweather sarka egyelőre hallgat, de őt is ismerve azért van az a pénz...

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.