Soha nem látott összeget fizetnének a Veszprém sztárjért?

A THW Kiel 3 millió eurós ajánlatot tett a jelenleg a Veszprém csapatában kézilabdázó Aron Pálmarssonért.

MNO
2016. 01. 27. 14:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A THW Kiel együttese nem épp szerencsés időszakát éli, a csapat ugyanis tele van sérültekkel. Több meghatározó játékosa után a most zajló Európa-bajnokságon kidőlt a sorból Steffen Weinhold és Christian Dissinger is.

Ezek után nem meglepő, hogy a német Bundesliga-klub ajánlatot tett korábbi játékosáért, Aron Pálmarssonért – írja a Hétméteres.com. A jelenleg a Veszprém keretében kézilabdázó izlandiért rekordösszegnek számító hárommillió eurós ajánlatot tettek.

Amennyiben létrejön a kontraktus, Pálmarsson lenne a valaha volt legdrágább játékos, és letaszítaná a francia Nikola Karabaticot a trónról, aki kétmillió euróért hagyta el a Barcelona csapatát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.