Szalai Ádám elismerte, hogy a Hannoverrel tárgyal

A Bild információja szerint a játékos meg is egyezett a Hannoverrel.

MTI
2016. 01. 01. 12:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szalai a jelenlegi szezonban eddig rendkívül kevés lehetőséget kapott, többször előfordult, hogy csereként sem léphetett pályára, sőt néhányszor a meccskeretből is kihagyták. A Bild és a Kicker című német lapok a közelmúltban a téli klubváltásáról cikkeztek, és azt írták, hogy a Hannover mellett az Aston Villa és Queen’s Park Rangers, a Makkabi Tel-Aviv és a Panathinaikosz, sőt a Ferencváros is érdeklődik iránta.

„A Hannoveren kívül egyetlen csapattal sem tárgyaltam a médiában elterjedt csodálatos hírekkel ellentétben. A következő napok eldöntik, hogyan alakul a sorsom” – írta hivatalos Facebook-oldalán közzétett újévi üzenetében a csatár.

A Bild információja szerint egyébként a játékos megegyezett a Hannoverrel, és már csak a szerződés aláírása van hátra. Ezt Martin Bader ügyvezető igazgató is megerősítette a lapnak. A közelmúltban edzőváltáson átesett Hannover jelenleg a 17., a Hoffenheim pedig a 18. helyen áll a német élvonal tabelláján.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.