Van Gaal beleszeretett a United-drukkerekbe

A holland menedzser szerint a United-szurkolóknál nincs jobb a világon.

Sz.L.
2016. 01. 02. 9:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meglepő és mulatságos, ami manapság a Manchester Unitednél zajlik. A sajtó és a drukkerek jelentős része kirúgná a katasztrofális szereplésért felelős Louis van Gaalt, mindeközben a holland menedzser kétségbeesésében elkezdett udvarolni a United-szurkolóinak.

– Voltak problémáim az előző klubjaimnál, de ami itt van Manchesterben az elképesztő. A United-drukkerek a legjobbak az egész világon. A nehéz helyzetben levő csapatunk játékosait folyamatosan megtapsolják, ami egyszerűen fantasztikus – idézi Van Gaalt a Goal.com.

A Manchester United már a csoportkörben búcsúzott a Bajnokok Ligájától, jelenleg a hatodik helyen áll az angol bajnokságban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.