Világbajnok igazolt a Honvédhoz

A 29 éves Molnár Péter szerződése 2016 végéig szól.

MTI
2016. 01. 06. 13:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fővárosi klub az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében emlékeztet arra, hogy a magyar duó kuriózumszámba menő módon szerezte meg az első helyet Milánóban. Első nekifutásra visszalőtték a rajtot, de ezt nem mindenki hallotta, és a távot több egység teljes erőből végiglapátolta, majd egy órával később újra lebonyolították a döntőt. Mindkétszer Molnár és Tótka nyert, a második győzelem már a vb-címet jelentette.

A 29 éves Molnár Péter Tiszaújvárosból igazolt a Honvédhoz, szerződése 2016 végéig szól. A közlemény alapján az idei célja az, hogy kiharcolja az olimpiai részvétel jogát, majd megőrizze a világelsőséget, azaz aranyat nyerjen a riói ötkarikás játékokon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.