Vitalij Klicsko tudja, mit fog tenni az öccse Furyval

A politikusi pályára váltott idősebb Klicsko szerint Vlagyimir biztos, hogy a visszavágón győzni fog.

B.M.L.
2016. 01. 05. 2:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amikor tavaly november 25-én a düsseldorfi arénában kihirdették a veretlen brit Tyson Fury győzelmét az akkori WBO/IBF/WBA nehézsúlyú világbajnok Vlagyimir Klicsko ellen, a világ alig akart hinni a szemének. Pedig Fury sikere teljesen megérdemelt volt, és a nagyszájú brit azonnal jelezte, eleget kíván tenni a szerződésben foglalt záradéknak, így legkorábban májusban visszavágót ad Vlagyimirnek. Az idősebb testvér, a korábban szintén világbajnoki címig jutó Vitalij úgy véli, öccse tanult a vereségből, és kegyetlen bosszút áll majd Furyn.

– Most mindenki úgy gondolja, hogy Vlagyimir korábbi ellenfelei nagy nullák voltak. De ez nem igaz, hiszen a győzelem sok mindentől függ. Egy biztos, technikailag senki sem jobb a testvéremnél, de ez a legnagyobb meglepetésemre nem jött ki Fury ellen. Bevallom, azt hittem, csak szájal és semmi ellenállást nem fog tanúsítani Vlagyimir ellen. Két út állt előtte, vagy abbahagyja, hiszen már eleget bizonyított, vagy újra nekidurálja magát, és bebizonyítja, csak egyszeri kisiklás volt az egész. Nos, ő a második mellett döntött, és biztos vagyok abban, hogy bosszút áll majd a vereségéért – jelentette ki a Die Welt riporterének Vitalij Klicsko.

Azért ehhez vélhetően Furynak is lesz egy-két szava

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.